Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIE de WEEKEND în Alba: Festival de Film „Indie”, St. Nicholas Party în Stage, concerte, teatru și proiecții de publicitate

Publicat

Festival de Film „Indie”, cu filme documentare, istorice sau și artistice, petrecere în club Stage de Moș Nicolae, concert cu Mihai Trăistariu în Parcul de Crăciun, teatru în stilul commedia dell’arte cu Skepsis sau proiecții de spot-uri publicitare. Acestea sunt doar câteva dintre recomandările pe care vi le facem dacă nu știți încă unde vă distrați în weekend.

Festivalul de Film „Indie” aduce la Alba Iulia zece filme și o serie de scurt metraje. Timp de trei zile vor fi proiectate filme istorice și documentare despre Marea Unire, realizate în anii ’70-’90 și două producții 2013, ce vor rula la Casa de Cultură a Sindicatelor și în sala de conferințe de la Hotel Parc. La eveniment și-au anunțat prezența și regizorii Dan Chișu și Dragoș Bucur. Vedeți AICI programul complet al Festivalului de Film „Indie” de la Alba Iulia.

Moș Nicolae le aduce un cadou special albaiulienilor în acest an. Vineri, 6 decembrie, de la ora 18.00, se deschide Târgul de Crăciun din Piața Cetății, cu patinoar, căsuțe cu bunătăți și cadouri de Crăciun, brad cu „luminițe jucăușe”, scenă pentru spectacole în aer liber și, desigur, Căsuța lui Moș Crăciun. În deschidere, albaiulienii vor putea asista la un concert cu Mihai Trăistariu și concurenți de la Vocea României și X Factor. Vedeți AICI detalii despre evenimentele din Parcul de Crăciun.

Cei care vor avea chef de petrecere, vor putea alege să îl sărbătorească pe Moș Nicolae în Club Stage, la Saint Nicholas Party. Organizatorii își așteaptă clienții cu un playlist pe cinste și cele mai bune oferte.

Sâmbătă, 7 decembrie, cercul de Marketing al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, cea de-a III-a ediţie a evenimentului „Lumini! Cameră! Publicitate!”. Pe tot parcursul evenimentului, care va dura trei ore și jumătate, pot fi vizionate patru calupuri publicitare, cu temele Technology, Food & Drinks, Cultural, Spoof-uri. Intrarea este liberă. Vedeți AICI programul evenimentului.

Duminică, 8 decembrie, la Casa de Cultură „Lucian Blaga” din Sebeș, se va juca piesa „Bătrânei sau Tinerei”, un spectacol commedia dell’arte. Piesa începe la ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax