Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIE de WEEKEND în ALBA: Festivaluri de folk și muzică bizantină, sport și super petrecere în Club Stage cu Grasu XXL

Publicat

Acest sfârșit de săptămână ne aduce o mulțime de posibilități de a petrece timpul liber și a ne relaxa. Unul dintre cele mai așteptate momente ale toamnei, Festivalul-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” va debuta vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Pasionații de muzică bizantină pot participa la un festival dedicat exclusiv acestui gen muzical, iar amatorii de petrecere de noapte se pot destinde în Club Stage.

La Alba Iulia, toamna înseamnă folk și, mai ales, înseamnă aplauze și săli pline. Ajuns la ediția a IX-a, Festivalul-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” a devenit o marcă a județului Alba, fiind, de fapt, o marcă înregistrată a Consiliului Județean Alba, în organizarea căruia se află. Acesta va debuta vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor. Vezi PROGRAMUL.

În perioada 14-17 noiembrie, la Alba Iulia are loc pentru prima dată Simpozionul Internațional de Muzică Bizantină, cu tematica „Muzica Bizantină. Istorie, teorie, cercetare”. Comunicări ştiinţifice, masterclass de cânt bizantin şi concerte, sunt doar câteva dintre evenimentele oferite publicului albaiulian. Vezi AICI programul.

 

Albaiulienii pasionaţi de sport au ocazia să se antreneze pentru o zi cu cei mai buni instructori din oraș. Cele mai eficiente exerciții pentru slăbit, tonifiere și dezvoltarea musculaturii sunt prezentate în cadrul celei de-a doua ediții a Convenției de Fitness “Aleg mişcarea”. Evenimentul are loc sâmbătă, 16 noiembrie și prezintă publicului larg ultimele concepte și metode de antrenament.

Festivalul de Artă Dramatică pentru Liceeni „Radu Stanca” şi-a desemnat participanţii la cea de-a patra ediţie care se va desfăşura în perioada 22-24 noiembrie. Spectacolele înscrise în concurs se vor derula vineri, începând cu ora 18.00 şi sâmbătă, de la ora 16.00 la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş. Intrarea este liberă pentru toți iubitorii de teatru. Vezi care sunt participanții și piesele de teatru.

Cugirenii dornici să vizioneze o piesă de teatru, sunt așteptați vineri, la Casa de Cultură din oraș, la piesa de teatru „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian. Piesa, pusă în scenă de echipa Cercului de Teatru Amatori, va începe la ora 18.00.

Club Stage vă așteaptă și în această săptămână la un super concert. De această dată, cel care va urca pe scenă este Grasu XXL. Concertul va începe de la ora 22.00 și este organizat cu ocazia Balului Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia.

În această toamnă, şi la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud se numără bobocii. Pentru că tradiţia se păstrează în fiecare an, vineri, începând cu ora 17.30, 10 elevi de clasa a IX-a din cadrul liceului se vor lupta pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2013.

Cea mai tare petrecere din acest sfârșit de săptămână va avea loc sâmbătă în Club Stage. Albaiulienii sunt așteptați cu muzică de calitate, lumini și animație, sâmbătă, la „The Stage Show – White Sensation”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax