Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Distracţie la cote maxime în Alba Iulia. Vezi evenimentele organizate în week-end

Publicat

După o săptămână de muncă sau teme pentru şcoală, este timpul ca albaiulienii să se relaxeze şi să scape de stres. Sfârşitul de săptămână este la doi paşi, iar cei care nu vor părăsi oraşul în acest week-end vor avea parte de concerte, petreceri, stand-up comedy, mixaje de DJ şi multă muzică bună.

Pentru a putea decide din timp unde vă veţi distra în acest week-end, vă prezentăm evenimentele care vor avea loc în Alba Iulia.

Club Stage te aşteaptă vineri la un super concert B.U.G Mafia. După aproape nouă ani, una dintre cele mai iubite trupe de hip-hop din România revine pe scena din oraşul tău. Accesul la concert este de la ora 22.00, iar preţul biletului este de 20 de lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete.

Tot vineri, la Spaţiile RYMA din Cetate va avea loc un concert Fusion Core. O tânără formaţie din Braşov care vine să vă încânte cum un sunet nou şi o voce caldă. Formaţia a participat la numeroase festivaluri  printre care StudentFest, Peninsula, Stufstock, Rock Out Loud etc, continuând în  permanenţă să compună cântece noi. În 2012 s-a definitivat şi componenţa trupei,când a fost găsită vocea ideala pentru îmbinarea tuturor acestor stiluri şi anume Anca. Trupa a înregistrat în Ungaria primul ei album cu numele „Permanent Voyage”. Preţul biletului este de 10 lei.

Vineri, la Habitat, se va termina workshop-ul de pictură cu IRLO. Totodată, va fi deschisă o expoziţie, iar participanţii vor primi din partea casei, la intrare, câte un shot special pregătit. IRLO va desena şi picta „live”, în fiecare zi, până vineri. Intrarea costă 5 lei.

Sâmbătă, 22 septembrie începând cu ora 22.00, Club Stage iţi dă întâlnire la Heaven or Hell Night. „Drăcuşorii” şi „îngeraşii” se vor distra pentru prima dată împreună,iar shot-urile şi cocktailurile colorate ale barmanilor sunt ingredientele perfecte pentru o super petrecere la Stage. Intrare este liberă până la ora 23.00, iar pentru fete, până la 00.00.

 

Adrian Eftimie va încinge spiritele sâmbătă, de la ora 22.00, la Habitat. Pentru a intra în formă, Vlad Voinea va pregăti publicul pentru primirea lui Eftimie. Intrarea va fi de 15 lei.

Cupa Dance to Sunrise” a debutat la Alba Iulia în 16 septembrie şi se va sfârşi sâmbătă, 22 septembrie. Concursul la care și-au anunțat participarea dansatori profesioniști din numeroase orașe se află la cea de-a doua ediție, iar în acest an va coincide cu „Săptămâna Națională a Mobilității”, un proiect ce vizează încurajarea tinerilor spre mișcare şi reducerea sedentarismului.

Aşa cum deja v-a obişnuit, Spaţiile RYMA găzduiesc şi în această săptămână un spectacol de stand-up comedy. După Bordea, Sorin Pârcălab sau Costel este rândul lui „Micutzu” să se prezinte duminică, pe scena de la RYMA.  Preţul biletului pentru „pastila de râs” va fi de 15 lei.

Duminică, la Habitat, albaiulienii o pot asculta pe Laura Orian. Artista va cânta începând cu ora 19.00, iar intrarea este liberă.

Tot duminică, la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, la ora 19.00, va avea loc un show extraordinar de step. Spectacolul „Clap” este o producție a companiei elvețiene Martin’s Tap Dance Company în regia lui Michel Lopez și aduce la scenă deschisă dansatorii profesioniști de step de talie mondială, premiați internațional în cadrul competițiilor de step. De la New York la Paris, la Viena, la Moscova și Amsterdam aceștia s-au făcut remarcați prin prestațiile lor extraordinare. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia și la sediul Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, iar prețul unui bilet întreg este de 15 lei pentru adulți, respectiv 10 lei pentru studenți și elevi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Paul Marius

    joi, 20.09.2012 at 14:11

    De ce nu exista in articolul vostru si programul Clubului Allegria? ***** Alba24:{ mesaj cu continut Publicitar. Treci pe la caserie}

  2. haplea

    joi, 20.09.2012 at 16:55

    hahahahahahha .@ Marius Paul – branza e pe bani :))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax