|

DJST Alba: Concurs local de proiecte pentru ONG-urile de tineret, cu finanţare de 32.000 de lei. Condiţii de înscriere şi calendar

proiecte tineriMinisterul Tineretului şi Sportului organizează prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, în perioada 15 mai – 7 iulie, concursul local de proiecte pentru organizaţiile neguvernamentale nonprofit (ONG) de tineret. Suma alocată în acest an pentru județul Alba este de 31.941 lei, iar dosarele de concurs se pot depune în perioada 15 mai – 6 iunie.

Tema concursului este „Stimularea implicării tinerilor în viața societății”.

Priorităţi ale concursului local de proiecte de tineret 2017:

 • Cultură şi educaţie nonformală
 • Sănătate, sport şi recreere
 • Participare şi voluntariat
 • Muncă şi antreprenoriat

Pe langă cele patru domenii de intervenţie din Strategie se vor avea în vedere şi elemente privind contribuţia acesteia la incluziunea socială a tinerilor.

Tema şi priorităţile pentru concurs vizează obiectivele specifice şi direcţii de acţiune prevăzute în Strategia naţională în domeniul politicii de tineret pentru perioada 2015-2020 şi Programul de guvernare 2017-2020, capitolul Tineret.

Aplicanţii eligibili pentru Concursul local de proiecte de tineret 2017 sunt organizaţiile neguvernamentale nonprofit (ONG) înfiinţate legal şi cu sediul în România, astfel:

 • Asociaţii şi fundaţii care funcţionează conform prevederilor OG nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 246/2005 şi care îndeplinesc cumulativ criterii din metodologia pentru concursul local de proiecte de tineret şi au sediul social/filială în judeţul Alba.

Selecţia proiectelor se realizează în două etape:

 1. etapa de verificare administrativă şi a eligibilităţii – în această etapă se verifică documentele depuse pentru eligibilitatea proiectului şi a solicitantului În această etapă nu se acordă punctaj şi este eliminatorie.
 2. etapa de evaluare tehnică a proiectelor pe bază de punctaj, care se realizează doar pentru acele proiecte care au promovat prima etapă.

Punctajul maxim pe care îl poate obţine un proiect este de 100 puncte, iar punctajul minim este de 50 de puncte, conform grilei de punctaj menţionată în metodologia pentru concursul local de proiecte de tineret 2017.

Calendarul de desfăsurare a Concursului local de proiecte de tineret 2017:

– depunerea dosarelor de concurs: 15 mai- 6 iunie 2017, între orele 8-16 (cu excepţia zilelor nelucrătoare), la secretariatul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba, din Alba Iulia , str. Dr. Ion Ratiu, nr. 34, sau prin poştă(nu se vor lua în considerare proiectele sosite la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba, prin postă, înregistrate după data de 06 iunie 2017, ora 16.00 sau depuse la registratura Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba după data de 06 iunie 2017, ora 16.00);

– etapa de verificare administrativă şi a eligibilităţii : 7 – 12 iunie 2017;

– afişarea rezultatelor preliminare ale etapei de verificare administrativă şi a eligibilităţii: 12 iunie 2017;

– depunerea modificărilor şi a completărilor: 13-19 iunie 2017;

-reverificarea documentelor după modificări şi completări: 20-21 iunie 2017;

– afişarea rezultatelor etapei de verificare administrativă şi a eligibilitătii după modificări şi completări: 21 iunie 2017;

– etapa de evaluare tehnică pe bază de punctaj: 22-27 iunie 2017;

– afişarea rezultatelor etapei de evaluare tehnică pe bază de punctaj: 28 iunie 2017;

– depunerea contestaţiilor:28-30 iunie 2017;

– analiza contestaţiilor: 3-5 iulie 2017;

– afişarea rezultatelor la contestaţii : 6 iulie 2017- la sediul MTS

– afisarea rezultatelor finale ale concursului – 7 iulie 2017 – sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba

– perioada de derulare a proiectelor de tineret: 17 iulie- 1 noiembrie 2017

Bugetul alocat Concursului local de proiecte de tineret 2017 la nivelul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba este 31.941 lei.

Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv metodologia, se pot obţine de pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului şi pe site-ul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba, www.djstalba.ro. Informaţii suplimentare cu privire la Concursul local de proiecte de tineret 2017 se pot solicita la adresa de e-mail djst.alba@mts.ro.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=561378avatar Publicat de pe 21 aprilie 2017 şi actualizat pe 21 aprilie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Nicusor: Cu ce eforturi? Platim apa mai mult decat gaz si en electrica.Tot platim investitii, au fost proiecte si in...
 • iulia: Asteptam ,ca in locurile de joaca pentru copii , sa fie plantati copaci mari ( nu doar ornamentali ) care sa...
 • xxx: „Bascalie” – chiar este cuvantul cel mai potrivit sa denumeasca atitudinea MARII majoritati aq...
 • Chris: Baaaa, cum sa aiba salariile astea?Este INCREDIBIL!!Ce fac ei ca sa primeasca banii astia?Nu pot sa cred!! De...
 • vitan sandu: Pai nu vedeti ce moaca de urangutan are!? De fapt, cred ca am jignit maimuta: scuze, madamme!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI