Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DNA: Mesajele electronice de pe adresa anticoruptie@pna.ro nu sunt transmise de instituţie. DNA nu are conturi pe reţele de socializare

Publicat

DNA Direcţia Naţională Anticorupţie atenţionează că adresa anticoruptie@pna.ro nu aparţine instituţiei şi că mesajele primite de pe acest mail, de către diferite persoane, nu provin de la DNA. De asemenea, precizează că nici instituţia, nici persoane din conducerea acesteia nu au cont sau pagini pe reţele de socializare.

“Având în vedere că, în cursul zilei de 18 octombrie 2017, diverse persoane au primit mesaje electronice de la o adresă falsă, cu denumirea anticoruptie@pna.ro, deși anterior nu au avut nicio corespondență cu instituția, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să atenționeze că astfel de mesaje nu provin de la Direcția Națională Anticorupție și, în cazul în care sunt primite, trebuie verificate, așa cum s-a întâmplat și în acest caz.
Scopul creării acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informații false, în încercarea de a induce în eroare destinatarii și nu are legătură cu infrastructura informatică a instituției.
De asemenea, subliniem că nici Direcția Națională Anticorupție (D.N.A.) și nici persoanele din conducerea instituției nu dețin niciun fel pagină sau cont de utilizator pe rețele de socializare.
Direcția Națională Anticorupție anunță că singura expunere a instituției existentă în spațiul virtual este pagina de internet www.pna.ro (în vederea semnalării unor fapte de corupție, pentru a face solicitări, pentru a afla date de contact, pentru a afla informații despre activitatea instituției etc.)”, precizează DNA în comunicatul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax