Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doar cinci din 19 consilieri prezenţi la şedinţa CL Sebeş. O investiţie de peste 120 de milioane de euro, lăsată în aşteptare

Publicat

primaria municipiului sebes

Luni, la Sebeş, ar fi trebuit să se desfăşoare şedinţă de Consiliu Local, însă aceasta a fost amânată, din lipsă de cvorum. Doar cinci consilieri s-au prezentat la întâlnirea CL, astfel că proiectele de pe ordinea de zi nu au putut fi votate. La şedinţă au fost prezenţi în schimb reprezentanţii Pehart TEC și Star Transmission, care doreau să discute despre două investiţii importante, „Zewa” şi „Daimler”, însă nu au avut succes. Având în vedere că este a treia şedinţă anulată din cauza neprezentării consilierilor, liberalul Cristian Radu cere demisia colegilor din CL care nu participă la şedinţe.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Sebeș de luni se aflau 11 proiecte, printre care votarea Planului Urbanistic Zonal pentru o suprafață de 7,2 ha teren deținut de Star Transmission, în contextul investiției Daimler de la Sebeș. De asemenea, ar fi trebuit să se aprobe rectificarea bugetului local, prin care Spitalul Sebeș urma să primească 40.000 de lei pentru realizarea documentațiilor necesare extinderii secției de boli infecțioase, unde ar trebui să fie mutată și cea de pediatrie, ce funcționează într-un imobil care trebuie retrocedat foștilor proprietari. Nu în ultimul rând, reprezentanţii „Pehart” doreau să facă precizări referitoare la imposibilitatea de a participa la licitația pentru vânzarea terenului de 3,5 ha pe care Zewa vrea să dezvolte investiția estimată la peste 120 de milioane de euro. Cauza o reprezintă modificarea documentaţiei prin care pe terenul respectiv trebuie ridicate construcţii civile şi industriale, iar investitorul vizează doar cele industriale.

Citeşte mai multe detalii pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SBS

    miercuri, 20.11.2013 at 08:42

    Sa va fie rusine domnilor consilieri(cei care nu merg la sedintele CL Sebes),pentru asta ati fost alesi,ca sa stati acasa????…bine ca ne-am facut noi timp ca sa mergem la vot sa va votam ca apoi voi sa tratati cu dispret problemele comunitatii dupa bunul plac al dumneavoastra.Daca nu puteti face fata acestor probleme mai bine lasati pe altii sau stati naibii acasa ca nu e nici o diferenta ori cu voi ori fara voi.Daca nu puteti ajuta la rezolvarea unor probleme macar nu-i incurcati pe cei care vor cu adevarat sa le rezolve.Nu avem nevoie de oameni mici in jurul nostru,avem nevoie de oameni capabili si hotarati sa faca ceva ceea ce dumneavoastra ne dovediti tot mai mult ca nu sunteti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax