Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Alba Iulia, REȚINUȚI și al treilea, căutat de polițiști, după ce au furat scule electrice în valoare de 30.000 de lei dintr-un magazin

Publicat

furt casaTrei bărbați din municipiul Alba Iulia sunt cercetați pentru furt, după ce au sustras scule electrice în valoare de 30.000 de lei dintr-un magazin. Doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore iar cel de-al treilea este căutat de polițiști, întrucât acesta se sustrage cercetărilor.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia au identificat trei bărbaţi din municipiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o societate comercială. Aceştia ar fi sustras scule electrice în valoare de 30.000 de lei. Întregul prejudiciu a fost recuperat, iar faţă de doi dintre bărbaţi a fost luată măsura reţinerii. Cel de-al treilea se sustrage cercetărilor şi este căutat de poliţişti.

În noaptea de 14/15 ianuarie, în jurul orei 2.45, o patrulă de siguranţă publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, l-a depistat, pe strada Henri Coandă din Alba Iulia, pe G.M.G., de 24 de ani, din municipiu, asupra căruia au fost găsite o cagulă şi mănuși din material textil.

În timpul activităţilor de verificare a acestei persoane, poliţiştii au observat un autoturism al cărui şofer a manifestat un comportament evitativ, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia. Ulterior autoturismul a fost identificat, abandonat, pe strada Calea Moţilor din Alba Iulia, iar în interiorul acestuia au fost găsite mai multe scule electrice inscripţionate cu denumirea unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia.

Continuând investigaţiile, poliţiştii de ordine publică, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale, au stabilit că bunurile respective au fost sustrase din magazinul respectivei societăţi comerciale, situat pe B-dul Republicii din Alba Iulia, iar suspecţii de comiterea furtului sunt G.M.G. împreună cu G.G., de 31 de ani şi I.T.A., de 28 de ani, din Alba Iulia.

În noaptea de 14/15 ianuarie, cei trei bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în interiorul magazinului, au scos din funcţiune sistemele de alarmare şi au sustras scule electrice, în valoare de 30.000 lei, pe care le-au încărcat în autoturismul găsit abandonat.

Faţă de G.M.G. şi I.T.A. poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar în ceea ce-l priveşte pe G.G. continuă activităţile de căutare, întrucât acesta se sustrage cercetărilor.

Urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax