Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Alba Iulia s-au ales cu dosar penal. Au fost prinși de polițiști cu 6000 de petarde deţinute ilegal

Publicat

petarde

petardeDoi bărbaţi din Alba Iulia au fost prinşi, miercuri, de poliţiştii din Alba Iulia cu ocazia unei acţiuni comune organizate împreună cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos. Cei doi au deținut fără drept 5.960 de obiecte pirotehnice din categoria a II-a (petarde). Întreaga cantitate de obiecte pirotehnice a fost confiscată.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia îi cercetează penal pe doi bărbaţi din Alba Iulia, sub aspectul comiterii infracțiunii de „orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept’’, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 37 lit. a din Legea 126/1995.

În data de 17 decembrie, la ora 12,15, S.S.I., de 36 de ani şi K.G., de 23 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii din Alba Iulia cu ocazia unei acţiuni comune organizate împreună cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, deținând fără drept, 5.960 de obiecte pirotehnice din categoria a II-a (petarde).

Întreaga cantitate de obiecte pirotehnice a fost confiscată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax