Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din judeţul Alba, cu dosare penale. Au condus maşini, fără a deţine permis

Publicat

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Alba Iulia şi un bărbat de 43 de ani din comuna Unirea s-au ales, joi, cu dosare penale, după ce au fost prinşi de poliţişti, la volanul unor autoturisme, fără a deţine permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, joi, 9 noiembrie,  în jurul orei 15.00, poliţiştii din Teiuş, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN1, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot joi, în jurul orei 18.30, poliţiştii din Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, în timp ce acţionau pe raza comunei Unirea, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax