Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi, unul din Aiud şi celălalt din Republica Moldova, REŢINUŢI de poliţişti. Au furat bunuri dintr-o casă din comuna Livezile şi au plecat cu taxi

Publicat

arestat, catuse Doi bărbaţi care au sustras mai multe bunuri din locuinţa unei persoane din localitatea Livezile au fost reţinuţi de poliţiştii din Aiud. Au fost opriţi în trafic, în timp ce circulau cu un taxi.

Potrivit IPJ Alba, luni, 26 decembrie, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Aiud au oprit pentru control, la intersecţia străzilor Moţilor şi Abrudului din municipiu, un autovehicul care circula în regim de taxi, în care se aflau doi pasageri.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autovehiculului au fost descoperite o maşină de tuns, un telefon fix, un parfum, un cuţit tip vânătoresc şi un briceag, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către cei doi pasageri.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că bunurile din taxiul condus de C.O. de 53 de ani din Aiud au fost sustrase de către G.E. de 56 de ani din Aiud şi de B.L. de 35 de ani din Republica Moldova, din locuinţa unei persoane din localitatea Livezile.

Bunurile sustrase au fost restituite persoanei vătămate.

Faţă de cei doi bărbați, G.E. si B.L., a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax