Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi elevi din judeţul Alba, ELIMINAŢI din săli, la simularea probei de Matematică pentru Bacalaureat 2016. Au încercat să copieze

Publicat

mobile phone La proba de Matematică în cadrul sesiunii de simulare a examenului de Bacalaureat 2016 în judeţul Alba, au fost şi două cazuri de elevi eliminaţi din sălile în care s-au dat testările. Aceştia au încercat să copieze, unul de la colegi şi altul folosind telefonul mobil.

Potrivit inspectorului şcolar general IŞJ Alba, Marcela Dărămuş, cele două cazuri au fost sesizate la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Abrud, unde un elev de clasa a XII-a a folosit telefonul mobil în timpul testării la Matematică, iar celălalt la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureş – un elev, tot din clasa a XII-a, a încercat să copieze de la colegi.

Cei doi vor putea să participe în continuare la testarea de joi, însă cel mai probabil situaţia acestora va fi discutată în cadrul unităţilor şcolare respective.

Reamintim că miercuri, 9 martie, elevii din clasele XI-XII au susţinut proba obligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie, în cadrul sesiunii de simulare a examenului de Bacalaureat.

Joi, peste 2400 de elevi din Alba, doar cei din clasele a XII-a, susţin proba la alegere a profilului. Rezultatele vor fi cunoscute în 18 martie.

Vezi şi FOTO: SUBIECTE la SIMULARE BACALAUREAT 2016. Ce au avut de rezolvat elevii din clasele XI-XII, la Matematică și Istorie

Şi la proba de Limba şi literatura română, de luni, a fost înregistrat un incident. Un elev din Sebeş a încercat să „trişeze” cu telefonul mobil.

Citeşte şi SIMULARE BAC 2016 în Alba: Elev de clasa a XI-a din Sebeş, eliminat din sală, de la simularea probei de Limba Română. A folosit telefonul mobil

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax