Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi liberali s-au lansat în cursa internă pentru alegerile din 2016 de la Primăria Sebeş. SURSE: Actualul primar PSD nu va mai candida

Publicat

candidati pnl sebesAlegerile locale bat încet, încet la uşă. Dacă unii politicieni se gândesc încă dacă vor intra în cursa pentru fotoliile de primari, Primăria Sebeş are deja potenţiali candidaţi.

Doi liberali, Dorin Nistor şi Cristian Radu şi-au anunţat intenţia de a-i lua locul pesedistului  Alexandru Dăncilă la conducerea administraţiei locale din Sebeş. Potrivit unor surse, actualul primar al oraşului Sebeş intenționează să nu mai candideze pentru un nou mandat.

Cei doi consilieri locali PNL Sebeş – Dorin Nistor şi Cristian Radu – au anunţat că documentele cerute de statutul partidului pentru intrarea în cursa internă pentru Primăria Sebeş au fost deja depuse.

„Am decis să intru în competiţia internă din PNL, care va stabili candidaţii pentru alegerile locale din 2016. Cred că este momentul ca generaţia tânără să aibă un primar căruia să îi pese de ce se întâmplă în oraş, care să îi asculte pe cetăţeni şi care să fie preocupat la modul real de comunitatea pe care o reprezintă. A fi primar în Sebeş înseamnă în primul şi în primul rând să fii aproape de oameni, să le asculţi problemele şi să încerci să le rezolvi. Şi să faci tot posibilul ca oraşul tău să prospere.

Va fi o competiţie internă care va decide cine va fi candidatul PNL pentru Primăria Sebeş, dar mizez pe sprijinul colegilor liberali care cunosc realităţile din Sebeş şi activitatea mea din ultimii ani. După aproape 7 ani de când sunt consilier local a venit momentul să fac un pas înainte şi să mă pregătesc pentru bătălia pentru funcţia de primar”, a declarat Cristian Radu.

Colegul său de la Consiliul Local Sebeş, Dorin Nistor a spus că din 2012 şi-a anunţat intenţia să candideze pentru fotoliul de la primărie, iar după doi ani încă îşi menţine iniţiativa. „Intenţia mea e de a candida la Primăria Sebeş. Din 2012 m-am pronunţat şi îmi menţin intenţia. Am depus şi eu documentele, care au constat în prezentarea unei intenţii de a candida la alegerile locale din 2016”, a declarat Nistor.

În prezent Primăria Sebeş este condusă de social-democratul Alexandru Dăncilă, care se află la al doilea mandat de primar, primul fiind în perioada 2003-2008. Până în 2012 a fost consilier local PSD Sebeş şi anterior primului său mandat de primar a ocupat şi funcţia de viceprimar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax