Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tragedie la Abrud! O femeie de 30 de ani, mamă a patru copii, a murit după ce mașina condusă de soțul ei beat și fără permis, s-a răsturnat

Publicat

 

familia narita UPDATE: Una dintre victime, Petronela Narița, în vârstă de 30 de ani, a murit la spitalul din Cîmpeni. Mașina care s-a răsturnat era condusă de soțul ei, Flavius Narița. Bărbatul nu avea permis și, în plus era băut. Starea foarte gravă în care se afla femeia, dar și faptul că acasă avea patru copii mici, i-a determinat pe medicii de la Cîmpeni să apeleze la un elicopter SMURD pentru a o transporta la un alt spital, însă aceasta a decedat înainte de a mai putea fi preluată. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a scăpat cu răni ușoare. Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Patru copii mici sunt celelalte victime ale acestui accident. 

Știrea inițială:

Un autoturism s-a răsturnat pe Strada Cristea din Abrud, în afara părții carosabile, a transmis biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Alba. Accidentul s-a petrecut în această după amiază, în jurul orei 17,30. Două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, mai spun polițiștii. 

Nu se știe deocamdată în ce stare sunt cele două victime ale accidentului. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax