Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Doi șefi importanți de la Consiliul Județean, mutați pe funcții mai mici. Daniela Floroian, la bibliotecă. Dan Popescu, consilier al președintelui

Publicat

institutia prefectului consiliu judetean alba Mai multe direcții din cadrul Consiliului Județean Alba trec prin modificări majore. Daniela Floroian, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, instituție coordonată de CJ, și-a cerut încetarea contractului, iar în locul său va fi pus Pal Alexandru. O altă schimbare vine de la Dan Popescu, fost director la Direcția Tehnică, care va avea funcția de consilier al președintelui Ion Dumitrel în cadrul unei noi comisii numită „Alba 100”.

Consiliul Județean trece printr-o  perioadă de reorganizare, iar acest lucru se vede în schimbările majore care s-au făcut la câteva direcții și  instituții subordonate.

Cea mai nouă schimbare o reprezintă încetarea contractului de manager al Centrului de Cultură „Augustin Bena”, a Danielei Floroian.

Potrivit președintelui CJ Alba, Ion Dumitre, Daniela Floroian nu își mai putea păstra funcția de conducere la instituția de cultură deoarece, conform legii, trebuie să aibă studii în domeniu.

„Doamna a dat examen la bibliotecă și lucrează la bibliotecă. I se termină mandatul la Centrul de Cultură, și conform noilor condiții impuse de Lege, trebuie să aibă licență cu studii în domeniul culturii, și nu le are. Nu a fost dată afară, nu a plecat nici de supărată, a plecat pentru asta este situația, nu mai îndeplinește condițiile de a participa la concursul pentru postul de manager al Centrului de Cultură”, a transmis președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Încetarea din funcție a Danielei Floroian va fi votată în ședința de CJ, moment în care se va spune la vot și desemnarea lui Alexandru Pal – șef Serviciu Ansamblu Folcloric în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, în funcția de manager. Acesta va asigura postul  până la data începerii executării noului contract de management, dar nu mai mult de 120 de zile calendaristice.

O altă schimbare dintr-o funcție de conducere a fost făcută la direcția tehnică, unde, până nu de mult, Dan Popescu era șef.

„Dan Popescu va lucra în Consiliu Județean ca și consilier al președintelui pe proiectu <Alba 100>, un serviciu care va fi organizat în CJ la ședința din 28 iulie. Este un serviciu special care se va ocupa de tot ce însemnă pregătirea pentru 2018, și mai mult, pregătirea anului 2022 pentru că vom avea 100 de ani de la Încoronare. Aici se vor ocupa de investițiile mari și tot ce înseamnă evenimentele premergătoare”, a declarat Ion Dumitrel.

Acesta a mai declarat că se va reface organigrama consiliului Județean și se va decide atunci cine va ocupa funcția lui Dan Popescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. licenta humanum est

    miercuri, 20.07.2016 at 19:20

    zice Dumitrel ” trebuie sa aiba licenta cu studii in domeniul culturii”……Cine spune ca Dumitrel este aproape analfabet si ca el insusi este un mare dusman al limbii romane are dreptate…..”Licenta cu studii?:)”..”studii in domeniul culturii?:)” Misto exprimare…..

  2. Mama

    joi, 21.07.2016 at 03:37

    Dacă va vine să credeți, doamna respectivă a condus instituția Augustin Bena, fără a avea studii în domeniu.Adica, practic nu avea nici o treabă cu muzica, ea fiind chimistă. Noroc cu legea. Ba frate, în ce țară trăim. Să știți că ne vine uneori să vă strângem de gât. La propriu!

  3. Mariana A.

    miercuri, 21.09.2016 at 20:32

    Doamna respectiva este absolventa de filologie iar institutia a fost condusa 8 ani de dansa si rezultatele au fost foarte bune si nu ati atacat-o. Acum insa sunteti ca sacalii. Atacati pentru ca nu mai este manager.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax