Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Aiud, REŢINUŢI de Poliţie, după scandal la un bar. I-au agresat pe cinci clienţi ai localului

Publicat

politia duba parchet

politia duba parchet Doi tineri din Aiud, care au provocat scandal pe terasa unui local public şi au agresat alţi tineri, au fost reţinuţi de poliţişti. Cei doi sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor.

Potrivit IPJ Alba, scandalul a fost reclamat la poliţie marţi, 29 august, în jurul orei 11.20. La faţa locului s-au deplasat, imediat, mai multe echipaje de poliţie, care au aplanat conflictul.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta a fost provocat de doi tineri, D.C.I. şi D.I.R., de 26 şi 28 de ani, ambii din Aiud, care, pe fondul unui conflict mai vechi, au agresat 5 persoane ce se aflau pe terasa localului public.

Faţă de cei doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de  tulburarea ordinii și liniștii publice şi lovire sau alte violenţe şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax