Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din judeţul Sibiu, cu dosar penal la Alba Iulia. Au încercat să fure motorină din rezervorul unui camion. Unul dintre ei a fost REŢINUT de poliţişti

Publicat

canistre cu motorinaDoi tineri din judeţul Sibiu sunt cercetaţi la Alba Iulia pentru tentativă de furt, unul dintre ei fiind reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Aceştia au încercat să fure motorină din rezervorul unui camion parcat pe o stradă din Alba Iulia.

Potrivit Poliţiei, fapta s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri.

C.O. (28 de ani) şi T.O. (28 de ani), ambii din judeţul Sibiu, au încercat să sustragă carburant din rezervorul unui autocamion parcat pe strada Regimentul V Vânători din municipiul Alba Iulia.

Cei doi sunt urmăriţi penal pentru tentativă de furt calificat, iar C.O. a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Acesta a fost transportat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax