Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Vințu de Jos cercetați pentru furt și conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare. Prejudiciu de 3.ooo de lei

Publicat

politie

masina politie rutiera Doi tineri din Vințu de Jos sunt cercetați de către polițiștii din Sebeș pentru comiterea a nouă furturi. Din primele cercetări se pare că tinerii foloseau plăcuțe de înmatriculare furate, alimentau cu carburant și plecau fără să plătească. Prejudiciul cauzat se ridică la 3.ooo de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au stabilit că în perioada 29 septembrie- 01 noiembrie, H.G., de 27 de ani şi F.R.C., de 21 de ani, ambii din comuna Vinţu de Jos, au furat patru plăcuţe de înmatriculare de la autoturisme şi le-au montat pe mașinile persoanele pe care le-au alimentat în 3 staţii de carburanţi din municipiul Sebeş.

Tinerii din Vinţu de Jos au fost identificați de către polițiștii din Sebeș ca fiind persoanele bănuite de comiterea a 9 furturi. Se pare că tinerii, folosind plăcuţe de înmatriculare furate, au alimentat cu carburant după care au plecat fără să plătească contravaloarea acestuia.

Faţă de H.G. şi F.R.C. a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi furt.

Poliţiştii din Sebeş continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax