Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Donaţie la Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean Alba. Reprezentanţii Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 2 au oferit lenjerii de pat pentru pacienţi

Publicat

Secţia de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean Alba a fost, joi, gazda Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba. Membrii forului de conducere au oferit cadrelor medicale lenjerie completă de pat. Aceasta va fi folosită pentru echiparea mai multor saloane şi de ea vor beneficia bolnavii internaţi pe secţie.

IPA – Regiunea 2 Alba s-a implicat în mai multe acţiuni caritabile, până acum. De exemplu, la începutul lunii august, a organizat “Aventuri Culinare” la Sebeş.

Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Secţia Română a fost fondată la data de 31 august 1992 şi afiliată la International Police Association in data de 25 octombrie 1996. Asociaţia este organizată pe principiul teritorialităţii, cu sediul oficial în municipiul Bucureşti, fiind formată din regiuni (filiale), constituite pe lângă structurile profesionale ale M.A.I. Are în rândurile sale oameni de pretutindeni, neangajaţi politic, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră sau pompieri.

Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba este o filială a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Secţia Română, care a fost înfiinţată la nivelul Jandarmeriei Alba în anul 2006. Astăzi ponderea cea mai mare a membrilor este reprezentată de jandarmi, cu peste 40%, urmaţi de pompieri militari de la ISU Alba şi de poliţişti locali.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax