Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Donaţie pentru Secţia de Chirurgie din Alba Iulia. Omul de afaceri Nicolae Oancea a sponsorizat spitalul cu 20.000 de lei

Publicat

Surprize peste surprize pentru Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. După semnarea unui contract cu o firmă privată din Alba pentru sponsorizarea lucrărilor de reabilitare ale Secţiei de Chirurgie și la compartimentul Urologie, acum a fost primită o donaţie de 20.000 de lei din partea omului de afaceri Nicolae Oancea din Alba Iulia. Şeful Secţiei de Chirurgie, medicul Dan Pahonţiu a spus că urmează să se decidă dacă cu banii cumpăraţi se va completa blocul operator cu aparatură nouă sau dacă piesele aparatelor din sala de operaţii vor fi înnoite. Este sigur că banii vor fi folosiţi strict pentru blocul operator, a precizat Pahonţiu.

La Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Alba ajung să fie operaţi anual peste 3.000 de pacienţi cu o patologie diversă. În acest an s-a semnat şi un contract între Consiliul Judeţean Alba şi o firmă privată pentru lucrările de reabilitare ale Secţiei de Chirurgie şi compartimentului de Urologie. Prin sponsorizarea făcută, CJ Alba a alocat 40.000 de lei şi omul de afaceri Ioan Popa, prin firma Transavia, 400.000 de lei.

Recent, către Secţia de Chirurgie, coordonată de medicul Dan Pahonţiu, a fost donată suma de 20.000 de lei de un alt om de afaceri din Alba Iulia, Nicolae Oancea.

Aceşti bani vor fi folosiţi strict pentru blocul operator al Secţiei de Chirurgie. Potrivit şefului acestei secţii, Dan Pahonţiu, donaţia a fost deja primită şi urmează să se decidă daca se va completa blocul operator cu aparatură nouă sau dacă unele componente ale aparaturii deja existente vor fi înnoite. „Vom folosi bani strict pentru blocul operator. Donaţia primită de ajută foarte mult. Îi mulţumim mult domnului Oancea”, a precizat medicul Dan Pahonţiu.

Anul viitor, lucrările la Secţia de Chirurgie urmează să fie finalizate. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 2.373.130 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax