Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Donkey” din Shrek are un frate pe Poarta a III-a a Cetății din Alba Iulia!

Publicat

20428232_1745125738838822_796136790_n Cetatea Alba Carolina, o minunăție arhitecturală în interiorul căreia avem posibilitatea să admirăm statui interesante care interpretează soldați romani, oameni simpli, călugări sau toboșari. Avem și o piramidă care ne face să ne simțim în Egiptul Antic, Porţile Cetății pe care vedem zei și zeițe, plante exotice și  o „hală” de sticlă în fața Universității.

Printre toate acestea s-a strecurat se parte, și imaginea unui personaj Disney care completează perfect arhitectura inspirată parcă din toate epocile și toate colțurile planetei.

Cei care s-au uitat atent la calul pe Poarta a III-a, știu exact despre ce vorbesc.

Se pare că arhitectul care l-a renovat a fost mare fan Shrek pentru că imaginea animalului seamănă leit cu cea a măgarului din celebra animație.

Ambele personaje au un rânjetul tâmp și privirea lor este la fel de pierdută. Singura diferență este că Donkey are urechile mai lungi în comparație cu ale calului „Disney” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax