Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pentru delapidare şi abuz în serviciu, la sesizarea CAR Credit Teiuş, după ce oameni din Abrud s-au trezit la datori la cooperativa de credit

Publicat

CAR Credit Teius Sucursala Abrud Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a deschis dosar penal după o plângere depusă la Poliţie de reprezentanţi ai CAR Credit Teiuş, pentru delapidare, abuz în serviciu şi fals intelectual. Sunt clarificări în urma scandalului izbucnit la Abrud, în care mai mulţi oameni s-au trezit datori la cooperativa de credit, care are punct de lucru în Apuseni, fără să fi luat vreun împrumut.

“Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Este vorba despre o plângere depusă de reprezentanţi ai CAR Credit Teiuş, pentru delapidare, abuz în serviciu şi fals intelectual. Se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, au precizat, joi, reprezentanţi IPJ Alba, la solicitarea Alba24.ro.

Potrivit acestora, nu au fost înregistrate deocamdată plângeri din partea unor persoane păgubite în acest caz. Plângerea înregistrată deja ar fi împotriva unor angajaţi din Abrud ai cooperativei de credit.

UPDATE: Potrivit unor surse, plângerea a fost depusă împotriva contabilei de la Sucursala Abrud a CAR Credit Teiuş. Ar putea fi vorba de zeci de persoane păgubite. Sumele de prejudiciu ar fi între 15.000 şi 20.000 de persoană.

Reamintim că pe reţelele de socializare, localnici din Abrud au sesizat încă de miercuri că este vorba despre posibile credite false şi au făcut referire la reprezentanţi CAR Credit Teiuş, ce are sucursală şi la Abrud. Unii localnici spun că s-au trezit cu datorii, chiar dacă nu luaseră credit.

„Nu a făcut credite false să ajute pe alţii. A făcut credite false să acopere lipsa survenita din faptul că a plătit altora care îi promiteau la telefon ”taie doamna chitanță, că vin mâine!” Şi bineînțeles că faptele rămân, dar e important să se stie ca nu s-a luat un leu. Toti banii s au rotit în credite! Niciun leu nu a ieșit din sucursala sau în scopuri personale! Iar expresia cu ”gustul mierii” e deplasată şi chiar nu îşi are locul în acest caz. A fost inconștienţă si disperare, fără asumarea riscurilor.. Si bineînțeles că nu va conta ce scriem noi aici. Fiecare om are părerea lui, si asta nu putem schimba. Adevărul e unul, si se va demonstra”, a scris pe Facebook fiul femeii despre care localnici au discutat pe reţeaua de socializare că ar fi în centrul acestui caz.

Vezi mai multe detalii

S-au trezit datori la o instituţie financiară, fără să ştie că au luat credit. Anchetă la Abrud, după o plângere la Poliţie

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax