Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru două persoane din Alba Iulia. Polițiștii au confiscat peste 30.000 de articole pirotehnice, în urma unor percheziții

Publicat

petarde

petardeDouă persoane din Alba Iulia s-au ales cu dosar penal, după ce polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia au găsit la domiciliile acestora peste 30.000 de articole pirotehnice din categoria a II-a, deținute fără drept. Articolele care urmau să fie comercializate în diverse locații pe raza municipiului Alba Iulia, au fost confiscate.

În dimineaţa zilei de 19 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au efectuat două percheziţii la domiciliile unor persoane din Alba Iulia, bănuite de comiterea infracțiunii de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Cu această ocazie au fost găsite 31.983 de articole pirotehnice din categoria a II-a, deţinute fără drept, care urmau să fie comercializate în diverse locaţii, pe raza municipiului Alba Iulia.

Faţă de M.P.D. de 40 de ani şi N.H.S., de 39 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”, faptă prevăzută de art. 37 lit. a din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Toate articolele pirotehnice, găsite cu ocazia percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax