Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DOSAR penal pentru FURT de instalaţii de la calea ferată la halta CFR Sebeş: Bărbat ARESTAT preventiv şi o femeie cercetată sub control judiciar

Publicat

arestat_catuse Cele două persoane care au fost prinse în flagrant de jandarmi şi poliţişti la Sebeş, în timp ce furau componente de la calea ferată s-au ales cu dosar penal. Bărbatul de 39 de ani a fost arestat preventiv, iar femeia de 33 de ani este cercetată sub control judiciar. Cei doi au cauzat un prejudiciu de aproape 2000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, ora 16.35, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Vinţu de Jos au fost sesizați cu privire la apariţia unei defecţiuni pe luminoschema de dirijare a traficului feroviar, existând posibilitatea sustragerii de componente din instalaţia bloc linie automată Vinţu de Jos – Sebeş Alba.

În urma activităţilor desfăşurate în colaborare cu Secţia de Jandarmi Sebeş, s-a reuşit prinderea, în flagrant, a autorilor: Laura E., de 33 de ani şi Vasile G., de 39 de ani, ambii din municipiul Sebeş.

Citeşte şi Bărbat şi femeie prinşi în timp ce furau componente de cale ferată în halta din Sebeş. S-au ales cu dosar penal

Cei doi au distrus şi sustras doi picheţi de alimentare a instalaţiilor electrice de dirijare şi semnalizare a circulaţiei feroviare, creând un prejudiciu în valoare de 1874 lei.

Faţă de cele două persoane s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere sau semnalizare falsă şi furt calificat, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Cei doi au fost prezentați, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. Propunerea a fost acceptată, Laurei E., fiind cercetată sub control judiciar, iar față de Vasile G. s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax