Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un bărbat de 30 de ani din Aiud. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, a agresat mai multe persoane

Publicat

pol

dubă politiePoliţiştii din Aiud îl cercetează penal pe un bărbat din municipiu, care în mai multe rânduri, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a manifestat violent şi a tulburat liniştea publică din oraş.

În sarcina lui M.C.O., de 30 de ani, din Aiud, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 25/26 iulie, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal, împrejurare în care l-ar fi agresat pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Aiud.

Totodată, s-a reţinut faptul că în seara zilei de 26 iulie, în timp ce se afla pe strada Stadionului din Aiud, ar provocat scandal într-o parcare, împrejurare în care l-a fi agresat pe un taximetrist ce avea mașina staţionată.

Faţă de M.C.O. , cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea liniştii publice, faptă prevăzută de articolul 371 alin. 1 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax