Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal şi lemn confiscat la Vadu Moţilor, în Munţii Apuseni. Proprietarul unui gater a tăiat ilegal copaci dintr-o pădure

Publicat

Un bărbat din comuna Vadu Moţilor este cercetat penal de poliţişti după ce a tăiat ilegal zece arbori dintr-o pădure şi le-a dus la gaterul pe care-l deţinea. Oamenii legii au confiscat lemnul şi l-au şi amendat.

Joi, agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Vadu Moţilor, împreună cu autorităţile silvice din cadrul Ocolului Silvic Horea Apuseni, au efectuat o acţiune pe linia respectării legislaţiei în domeniul silvic, fiind verificate două instalaţii de prelucrare a materialului lemnos. Au fost aplicate 2 sanctiuni contravenţionale în valoare de 2000 lei.

Ca urmare a verificărilor efectuate a fost identificat T.C., din comuna Vadu Moţilor, judeţul Alba, care, în iulie 2014, a tăiat în mod ilegal şi transportat la instalaţia de debitat material lemnos care îi aparţine zece arbori de esenţă răşinoase din pădurea aparţinând Composesoratului Săcătură, de pe raza comunei Vadu Moţilor.

Lemnul a fost ridicat în vederea confiscării, fiind predat în custodie Ocolului Silvic Horea Apuseni.

Bărbatul este acum cercetat pentru infracţiunile de tăiere ilegală de arbori şi sustragere de arbori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax