Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru doi bărbaţi, din Ocna Mureş şi Unirea. Au condus fără permis

Publicat

Doi bărbaţi, unul din comuna Unirea, celălalt din Ocna Mureş, s-au ales, joi, cu dosare penale, după ce au fost prinşi în trafic, fără permis de conducere.

În jurul orei 9.00, poliţiştii Postului de Politie Unirea l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, transmite IPJ Alba.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 20.20 poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare pe strada Traian din comuna Unirea, l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de  conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax