Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere, în Alba. Bărbaţi din Aiud, Unirea şi Ocna Mureş, cercetaţi pentru alcool la volan sau conducere fără permis

Publicat

etilotest_Patru bărbaţi s-au ales cu dosare penale, joi, 17 decembrie, după ce poliţiştii din Alba i-au surprins pe drumurile publice, la volanul unor maşini, sub influenţa alcoolului sau fără permis. Este cazul unor conducători auto din Aiud, Unirea şi Ocna Mureş.

În jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe A.L., de 60 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Măgina, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de A.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus, pe raza localităţii Căpîlna de un bărbat de 43 de ani, din comuna Unirea. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La ora 15.45, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea l-au depistat pe L.A.G., de 21 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un moped, pe raza localităţii Măhăceni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Tot joi, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, faţă de T.F., un tânăr de 18 ani, din Ocna Mureş. Poliţiştii au stabilit că, în după amiaza aceleiaşi zile, tânărul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism, din Lunca Mureş până în localitatea Gura Arieșului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax