Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Dosarul celor trei traficanţi de migranţi, la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

UPDATE: Joi, Ora 19.00

Ce trei tineri din Alba Iulia, acuzaţi de trafic de migranţi rămân în arest. Curtea de Apel Alba Iulia a respins, joi, recursul înaintat ce aceştia la măsura de menţinere în arest preventiv.

Pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia s-a aflat dosarul celor trei tineri din Alba Iulia, arestaţi sâmbăta trecută de procurorii DIICOT Hunedoara, pentru infracţiunea de trafic de migranţi. Cristian Călin Oprea (31 ani) din Alba Iulia, Dan Ilie Mihaiu (33 ani) din Pianu de Jos şi Marian Robert Năstase (22 de ani) din Alba Iulia au înaintat recurs hotărârii Tribunalului Hunedoara, care stabilea menţinerea acestora în arest preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

Reamintim că tinerii sunt acuzaţi de constituire şi aderare la grup infracţional organizat şi trafic de migranţi, iar, alături de aceştia a fost arestat preventiv şi Remus Mihuţiu (27 de ani), agent de poliţie la Poliţia Municipiului Hunedoara şi fost agent de poliţie la Punctul de Frontieră Săcueni, judeţul Bihor.

Cei trei bărbaţi au fost sprijiniţi de Remus Mihuţiu, în schimbul sumei de 5.000 de lei, pentru favorizarea trecerii în mod fraudulos a frontierei de stat a României, de către patru cetăţeni din Republica Dominicană. Tinerii sunt acuzaţi că i-ar fi racolat, îndrumat şi găzduit pe migranţi, în vederea organizării deplasării acestora peste graniţă.

Cauza a fost instrumentată de procurorii Biroului DIICOT Hunedoara, în colaborare cu cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax