Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul „Corupţie la Finanţe”: Doina Scutea şi Anghel Bogin au fost audiaţi de judecători. La termenul următor, acuzarea vine cu şapte martori

Publicat

Curtea de Apel Târgu Mureş a avut pe rol, luni, judecarea Dosarului „Corupţie la Finanţe”, în care au calitatea de inculpaţi Doina Scutea, decanul Baroului de Avocaţi Alba, Ştefan Anghel Bogin, fostul director DGFP Alba, omul de afaceri Alexandru Duca şi foştii ofiţeri SIE, Claudiu Vulpe şi Radu Bogdan.

La acest termen instanţa a procedat la audierea tuturor inculpaţilor şi a stabilit ca judecata să se reia în 23 ianuarie. Atunci, acuzarea va aduce în faţa instanţei 7 martori care vor declara împotriva inculpaţilor.

Reamintim că, în 14 noiembrie, instanţa a admis cererea de scutire de la plata amenzii judiciare formulată de avocatul Cupşa Aris şi a respins cererile şi excepţiile invocate de către apărătorii inculpaţilor. La solicitarea avocatului Octavian Hârceagă, judecătorii au decis amânarea judecării cauzei pentru luni.

Reamintim că Doina Scutea a solicitat strămutarea dosarului de la Curtea de Apel Alba Iulia, pe motiv că aici nu s-ar putea realiza o judecată corectă. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca dosarul să fie strămutat la Curtea de Apel Târgu Mureş.

Judecarea de fond a dosarului nu s-a putut realiza la Curtea de Apel Alba Iulia, deoarece avocaţii au solicitat amânare, de trei ori, din diferite motive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax