|

Dosarul CRIMEI de la Partoș. Fiul femeii omorâte, în stare critică la Spitalul Județean de Urgenţă Alba. Zeci de persoane audiate

criminalisti crimaCălin Drâmbărean, bărbatul din Partoș care a ajuns la spital după un presupus atac în gospodăria sa, se află în stare critică, potrivit reprezentanților Spitalul Județean de Urgență Alba. Mama acestuia, Cornelia, în vârstă de 80 de ani a fost omorâtă și găsită în grădina casei, sâmbătă dimineaţa.

UPDATE: Zeci de persoane au fost audiate de procurori în cazul acestei crime. Momentan nu există suspecți, iar în momentul în care vor exista se vor lua măsurile legale impuse de lege.

 

Citește și TE TREC FIORII! Întâlnire de gradul zero cu suspectul CRIMEI de la Partoș. O familie din Alba Iulia l-a suprins pe Lupu în timp ce le pândea locuința

Călin Drâmbărean se află internat la spital și nu a putut da declarații. 

Poliția a fost sesizată sâmbătă dimineața despre faptul că o femeie a fost găsită decedată. Potrivit rezultatelor autopsiei, victima a murit în urma unor lovituri repetate, cu un corp dur, în zona capului. Moartea a fost violentă.

Vezi şi CRIMA de la Partoş. Rezultatele autopsiei: Moarte VIOLENTĂ, după lovituri cu un corp dur. Dosar pentru OMOR

În același timp, fiul acesteia, Călin Dârmbărean, în vârstă de 53 de ani a fost găsit în tare de șoc și prezenta multiple lovituri la nivelul capului, în baia casei. Ușile erau închise și a fost nevoie de intervenția oamenilor legii pentru a spare ușa.

Poliția a fost sesizată de către iubita bărbatului, care s-a deplasat la locuința acestuia după ce a încercat să îl sune în repetate rânduri și a observat că nu răspunde la telefon.

Starea bărbatului este critică, potrivit reprezentanților spitalului din Alba Iulia.

Potrivit unor surse, apropiații bărbatului l-au vizitat duminică la spital și spun că acesta era încă în stare de șoc, dar știa cum îl cheamă și unde locuiește.

Potrivit apropiaților, în casa de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș locuiau doar femeiea și fiul său. Aceștia spun că posibilii atacatori ar fi putut intra prin spatele casei.

Vecinii spun că faptele s-ar fi petrecut vineri seara, imediat după ce femeia ar fi pus o prăjitură în cuptor.

Anchetatorii iau în calcul în acest caz toate variantele privind circumstanțele în care s-au produs faptele.

Vezi şi UPDATE FOTO-VIDEO: CRIMĂ înfiorătoare în cartierul Partoș din Alba Iulia. O femeie OMORÂTĂ, iar fiul acesteia bătut crunt

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583859avatar Publicat de pe 17 iulie 2017 şi actualizat pe 21 iulie 2017.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • corect: Corect !!!
  • votul: Platiti ce ati votat, fiecare dintre voi. Asta se intimpla cind analizezi cu ce partid votezi si nu pe cine...
  • florin: Doar un tampit care are salariul minim pe economie, poate accepta fara sa iasa in strada, sa plateasca taxele...
  • viki: Mai da-va-n p…. mea pe toti !!!!!
  • Arpi: Si eu cand incercam sa le explic autoritatilor locale ca nu e bine sa inchida poligonul de tir cu arcul pentru...

Adăugate recent

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI