Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul CRIMEI de la Partoș. Fiul femeii omorâte, în stare critică la Spitalul Județean de Urgenţă Alba. Zeci de persoane audiate

Publicat

criminalisti crimaCălin Drâmbărean, bărbatul din Partoș care a ajuns la spital după un presupus atac în gospodăria sa, se află în stare critică, potrivit reprezentanților Spitalul Județean de Urgență Alba. Mama acestuia, Cornelia, în vârstă de 80 de ani a fost omorâtă și găsită în grădina casei, sâmbătă dimineaţa.

UPDATE: Zeci de persoane au fost audiate de procurori în cazul acestei crime. Momentan nu există suspecți, iar în momentul în care vor exista se vor lua măsurile legale impuse de lege.

 

Citește și TE TREC FIORII! Întâlnire de gradul zero cu suspectul CRIMEI de la Partoș. O familie din Alba Iulia l-a suprins pe Lupu în timp ce le pândea locuința

Călin Drâmbărean se află internat la spital și nu a putut da declarații. 

Poliția a fost sesizată sâmbătă dimineața despre faptul că o femeie a fost găsită decedată. Potrivit rezultatelor autopsiei, victima a murit în urma unor lovituri repetate, cu un corp dur, în zona capului. Moartea a fost violentă.

Vezi şi CRIMA de la Partoş. Rezultatele autopsiei: Moarte VIOLENTĂ, după lovituri cu un corp dur. Dosar pentru OMOR

În același timp, fiul acesteia, Călin Dârmbărean, în vârstă de 53 de ani a fost găsit în tare de șoc și prezenta multiple lovituri la nivelul capului, în baia casei. Ușile erau închise și a fost nevoie de intervenția oamenilor legii pentru a spare ușa.

Poliția a fost sesizată de către iubita bărbatului, care s-a deplasat la locuința acestuia după ce a încercat să îl sune în repetate rânduri și a observat că nu răspunde la telefon.

Starea bărbatului este critică, potrivit reprezentanților spitalului din Alba Iulia.

Potrivit unor surse, apropiații bărbatului l-au vizitat duminică la spital și spun că acesta era încă în stare de șoc, dar știa cum îl cheamă și unde locuiește.

Potrivit apropiaților, în casa de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș locuiau doar femeiea și fiul său. Aceștia spun că posibilii atacatori ar fi putut intra prin spatele casei.

Vecinii spun că faptele s-ar fi petrecut vineri seara, imediat după ce femeia ar fi pus o prăjitură în cuptor.

Anchetatorii iau în calcul în acest caz toate variantele privind circumstanțele în care s-au produs faptele.

Vezi şi UPDATE FOTO-VIDEO: CRIMĂ înfiorătoare în cartierul Partoș din Alba Iulia. O femeie OMORÂTĂ, iar fiul acesteia bătut crunt

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax