|

Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”: Trei condamnaţi, daţi în urmărire internaţională, cu mandate europene de arestare

prostituate vipTrei dintre cei opt inculpaţi condamnaţi la închisoare cu executare în Dosarul “Prostituate pentru VIP-uri” sunt daţi în urmărire internaţională, cu mandate europene de arestare. Alţi cinci sunt deja după gratii, inclusiv Raul Hancheş (Pricu).

Tribunalul Alba a emis, în urma sentinţei definitive în Dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”, din 23 februarie, şapte mandate de executare a pedepsei închisorii.

Dintre acestea, IPJ Alba a pus în executare patru, respectiv cele pentru Sergiu Andrei Cîndea (condamnat la 7 ani de închisoare), Ioan Nicolae Suciu (7 ani de închisoare), Ioan Nicolae Decean (4 ani de închisoare), şi Raul Nicolae Hancheş (fost Rus), cunoscut ca Pricu (condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare). Pricu s-a predate singur, în 16 martie 2017, fiind reţinut la intrarea în ţară prin vama Nădlac şi depus în Penitenciarul Arad.

Vezi şi Interlopul Raul Rus, zis Pricu, S-A PREDAT! Este în arest la Penitenciarul din Arad

Poliţiştii din Alba au solicitat instanţei de judecată emiterea unor mandate europene de arestare pentru trei condamnaţi definitiv în acest dosar, potrivit adevărul.ro.

Cei trei condamnaţi, daţi în urmărire internaţională, sunt Gabriel Antoniu Bakai (7 ani de închisoare), Gheorghe Lupu (5 ani de închisoare) şi Dorin Mihai Pârvu (4 ani şi 8 luni închisoare plus un rest de pedeapsă de 1.054 de zile). Pe numele lor Tribunalul Alba a emis mandate europene de arestare, iar în prezent sunt desfăşurate activităţi în vederea depistării şi reţinerii acestora.

Din lotul celor condamnaţi în dosar, Teodor Victor Şchiop (7 ani de închisoare) este în penitenciar din octombrie 2016, având pedeapsă cu executare şi în alt dosar.

Reamintim că în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, Curtea de Apel Alba Iulia i-a condamnat definitiv pe 14 inculpaţi la un total de circa 60 de ani de închisoare pentru constituire grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, şantaj. Unii dintre ei au primit pedepse cu executare, alţii cu suspendare.

Vezi Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, sentinţă definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia: 60 de ani de închisoare pentru 14 inculpaţi

URL scurt: http://alba24.ro/?p=554076avatar Publicat de pe 21 martie 2017
Publicat în EVENIMENT, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”: Trei condamnaţi, daţi în urmărire internaţională, cu mandate europene de arestare”

  1. oare care erau vipurile

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI