Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul traficanţilor de droguri din Alba şi Cluj: Cei 10 inculpaţi rămân în AREST preventiv. Decizie DEFINITIVĂ la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

YouTube video

trafic droguri Prin decizie definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia, cei 10 inculpaţi în dosarul DIICOT de trafic de droguri rămân în arest preventiv. Instanţa a respins contestaţia depusă de DIICOT şi inculpaţi faţă de sentinţa Tribunalului Alba prin care s-a dispus măsura privării preventive de libertate a acestora. Gruparea este acuzată că vindea etnobotanice şi cannabis în Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca şi oraşele Baia de Arieş şi Cîmpeni din Munţii Apuseni şi a fost destructurată în urma unor percheziţii în judeţele Alba şi Cluj.

Procurorii DIICOT Alba Iulia şi ofiţerii de poliţie judiciară BCCO şi poliţiilor din Turda şi Baia de Arieş au descoperit în urma celor 11 percheziţii derulate în 2 octombrie cantitatea de 3 kilograme de droguri de risc. Din cercetări au stabilit că gruparea a procurat şi comercializat etnobotanice şi cannabis, în perioada decembrie – octombrie, pe care le-au distribuit în Baia de Arieş, Turda, Câmpeni şi Cluj Napoca.

Oamenii legii au identificat 200 de consumatori.

Vineri, după ce au fost aduse la audieri la Alba Iulia peste 50 de persoane, procurorii DIICOT au dispus reţinerea a 11 inculpaţi, iar Tribunalul Alba a decis, vineri, arestarea a 10 dintre ei.

Citeşte şi Dosarul traficanţilor de droguri din Alba şi Cluj: 10 membri ai grupării infracționale, ARESTAȚI PREVENTIV

Aceştia sunt: Călin Opriţa, Bogdan Vasile Pătran, Samir Vasile Şuteu, Mihai Paul Coman şi Rareş David din Alba, Gheorghe Alin Urcan, Raul Traian Popa, Bogdan Marian Popa, Flaviu Lucian Pop şi Ioan Adrian Mocean din Turda.

În cazul inculpatei Ioana Aurora Mocean din Turda, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar.

YouTube video

Alin Urcan este un cunoscut interlop din Turda. Potrivit presei locale, acesta a mai intrat în atenţia procurorilor, de data aceasta de la DIICOT Cluj, care au găsit la domiciliul său un kilogram de droguri. Iniţial reţinut, acesta a fost atunci eliberat, pentru că nu s-au putut analiza substanţele respective, pentru a se stabili cu exactitate că erau droguri.

Cei 10 inculpaţi au contestat sentinţa Tribunalului Alba şi cauza va intra în atenţia Curţii de Apel Alba Iulia care se va pronunţa în această săptămână.

Citește și VIDEO: Dosarul traficanţilor de droguri din Alba şi Cluj: 11 persoane REŢINUTE, după audieri. Anchetatorii au identificat 200 de consumatori

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax