|

Două hoteluri și un restaurant din Alba Iulia, nominalizate la ”Romanian Top Hotel Awards”. Concurează cu unități de prestigiu din țară

UntitledDouă hoteluri și un restaurant din Alba Iulia sunt nominalizate la Romanian Top Hotel Awards. Este vorba despre Hotel Medieval, Hotel Transilvania și Restaurant Medieval (PUB13) care au fost incluse în lista celor mai bune unități de cazare și alimentație publică alături de alte hoteluri și restaurante de prestigiu din România. Gala de decernare a premiilor va avea loc în data de 26 mai.

TopHotel Awards premiază hotelurile, agențiile de turism, restaurantele și profesioniștii care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România.

Într-un cadru exclusivist, evenimentul va oferi o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată, într-un context economic cel puțin dificil.

Premiile reprezintă în același timp și o certitudine că există oportunitatea de a se depăși momentul de dificultate, de identificare a posibilităților de investiții și de exemple practice și funcționale de colaborare între principalele structuri de decizie în acest domeniu, potrivit organizatorilor.

Printre hotelurile nominalizate se află Hotel Transilvania din Alba Iulia, la categoria „Hotel de 4 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional” și categoria „Cea mai bună echipă hotelieră”.

Vezi şi Hotel Transilvania din Alba Iulia a împlinit un an de la redeschidere. Povestea transformării unui simbol al orașului

De asemenea, Hotel Medieval Alba Iulia a intrat la „categoria 5 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional”.

Restaurant Medieval „PUB 13” este și el nominalizat la categoria „Cel mai popular restaurant al anului”.

Cei care au dorit să participe la competiție s-au înscris online, iar acum va urma etapa de VOT ONLINE  în perioada 4 aprilie – 15 mai

Votul online se poate exprima o singură dată, accesând site-ul evenimentului într-un anumit interval de timp.

În perioada 9-15 mai urmează votul juriului şi apoi selecția finală, realizată de comisia de jurizare pe fiecare secțiune.

Top Hotel Awards, aflat la cea de-a cincea ediție, va avea loc în data de 26 mai cu începere de la ora 19.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=478789avatar Publicat de pe 6 aprilie 2016 şi actualizat pe 6 aprilie 2016.
Publicat în ACTUALITATE, Turism.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Două hoteluri și un restaurant din Alba Iulia, nominalizate la ”Romanian Top Hotel Awards”. Concurează cu unități de prestigiu din țară”

  1. Acum cativa ani Pub 13 era chiar un local super interesant…de ceva timp lasa foarte mult de dorit….servire…preparate…
    Pacat…

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • viorel: Vorbiti ca sa va aflati in treaba , lucrurile nu au fost chiar asa Filipescu ala e o **** ***** care il...
  • Carneala ilie: Sofer cat b caut de lucru
  • Ion: Ianuarie 39 lei. Februarie 56 lei. Martie 73 lei..Ori ei sunt batuti in cap ori noi ca ii lasam sa isi bata joc...
  • Pentru tinerii antrepernori: Proiectul trebuie sa îl ai deja făcut de mult ,nu acum când ai auzit de acești bani sa...
  • Alin: În parcare sus la Parcul dendrologic circula 2 vulpi printre mașini

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI