Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO-UPDATE: Doi bărbați, REȚINUȚI de polițiștii din Blaj pentru înșelăciune prin metoda „ACCIDENTUL”

Publicat

Două persoane au fost reținuți, duminică, de polițiștii din Blaj, fiind bănuite de înșelăciune prin metoda accidentul. Făptașii vor fi prezentați în fața instanțelor pentru dispunerea măsurilor legale. 

UPDATE: Poliţiştii din Blaj au depistat, în flagrant delict, doi bărbaţi din municipiul Bucureşti, imediat după ce au încercat să înşele o vârstnică din municipiu, prin metoda „accidentul”. Cei doi au fost reţinuţi, iar în cursul zilei de azi, 12 noiembrie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 11 noiembrie, poliţiştii din Blaj au fost sesizaţi de către un cetăţean din Blaj, cu privire la faptul că soacra sa a fost victima unei tentative de înşelăciune comisă prin metoda „accidentul”.

Se pare că femeia ar fi fost sunată de către un individ care a pretins că este medic şi care i-ar fi cerut suma de 7.500 de euro, reprezentând contravaloarea serviciilor medicale acordate victimei unui accident rutier ce ar fi fost provocat de nepoata femeii apelate.

Ulterior, la locuinţa femeii s-a prezentat un bărbat, pentru a ridica suma de bani, însă, în momentul în care şi-a dat seama că femeia verificase veridicitatea datelor transmise, a încercat să-şi asigure scăparea.

La foarte scurt timp, acesta a fost depistat de poliţişti, în timp ce, împreună cu un alt bărbat, încercau să se ascundă.

Cei doi bărbaţi, cu vârste de 36, respectiv 33 de ani, ambii din municipiul Bucureşti, au fost conduşi la Poliţia Municipiului Blaj şi reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de înşelăciune.

În cursul zilei de azi, 12 noiembrie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi identificarea eventualilor complici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax