Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două sportive legitimate la CS Unirea Alba Iulia, medaliate cu argint la Campionatul Național de Judo U15, U13, U11

Publicat

poza judo CN Ploiesti Două sportive legitimate la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia au fost medaliate, cu argint, la Campionatul Național de Judo U15, U13, U11, ce a avut loc în perioada 14-15 octombrie la Ploiești.

Cele două sportive, Irina Hîrbea (categoria 44 de kilograme, U 11) și Laura Alesia Bogdan (categoria 52 de kilograme, U13) au devenit astfel vicecampioane naționale.

Alături de ele, la Campionatul Național de la Ploiești, au mai participat și sportivii CS Unirea –Simona Toma, Cristian Dinu și Gabriel Stan –, dar și antrenorii Alin Dinu şi Cristian Dinu, pe care Clubul dorește să-i felicite public pentru eforturile depuse și munca de zi cu zi.

Sportivii care au participat la Campionatul Național de Judo sunt elevi ai Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia și se pregătesc în sala de sport a acestei instituții de învățământ.

”Noi medalii, noi rezultate bune, noi motive de bucurie pentru Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia. Doresc să-i felicit pe sportivi și deopotrivă pe antrenori și să-i mulțumesc doamnei directoare a Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia, Carmen Sînc, pentru că permite desfășurarea de activități de pregătire a sportivilor noștri în sala de sport a instituției de învățământ”, a declarat directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Următoarea competiție la care vor participa judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia este Cupa Mureșul CIS Gaz, organizată în 21 octombrie la Târgu-Mureș.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax