Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două vinuri Jidvei, premiate în Germania la Berliner Wein Trophy. Peste 10.000 de probe din toată lumea, în competiție

Publicat

maria jidvei

Două vinuri Jidvei au fost premiate la unul dintre cele mai importante concursuri din domeniu, din această vară. Distincţiile completează seria de recunoaşteri internaţionale ale calităţii produselor companiei din judeţul Alba.

Jidvei – Regele Vinului din România

Este vorba despre două vinuri din gama super premium- Maria Pinot Gris 2015 și Mysterium Chardonay + Pinot Noir + Fetească Albă 2015, care au fost medaliate cu aur şi argint.

Premiile au fost oferite la Berliner Wein Trophy Ediția de Vară, unul dintre cele mai importante concursuri de vin din întreaga lume, cu peste 10.000 de probe înscrise anul acesta.

Jidvei (www.jidvei.ro) este cel mai mare producător de vin din România, având 2.500 de hectare de vie și crame dotate cu cele mai performante echipamente, situate la Jidvei, Blaj și Bălcaciu.

Compania Jidvei produce vinuri de origine controlată de pe Valea Târnavelor. În zona DOC  “TÂRNAVE” – sub denumirea JIDVEI se produc unele dintre cele mai apreciate vinuri și spumante românești, calitatea acestora fiind confirmată an de an de medaliile obținute la competiții internaționale.

Vinurile de Jidvei au fost distinse în ultimii ani cu peste 150 de medalii în cadrul celor mai prestigioase concursuri de profil din lume.

Vezi şi Două vinuri de Jidvei, premiate cu medalii de aur la cel mai mare concurs internațional din America de Nord

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax