Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dovleci pictați și măști la petrecerea de Halloween a RotaKids Alba Iulia

Publicat

Dovleci pictați care mai de care mai interesant, copii mascați și multă bună dispoziție. Cam așa a arătat petrecerea de Halloween de la RotaKids Alba Iulia, ramura juvenilă a Rotary Club. Au participat 23 de copii cu vârste între 6 și 14 ani, coordonați de Elisabeta Agocs. 

Când nu pictează dovleci și nu fac petreceri, copiii de la RotaKids participă la tot felul de evenimente specifice vârstei lor. O dată la două săptămâni au ”ședințe” la care discută organizarea unor acțiunilor caritabile pentru ajutorarea unor copii mai puțin norocoși decât ei. ”Aici punem în practică ideile copiilor se a ajuta comunitatea în care trăim. RotaKids înseamnă dezvoltare personală, responsabilitate, organizare, leadership. Toate activitățile se fac prin joacă și distracție, de aceea este frumos” a spus Elisabeta Agocs.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax