Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dr. Kucho și Antonia – două super concerte în Stage. Vezi noua modalitate de a cumpăra bilete

Publicat

Începând cu data de 1 martie, Club Stage aduce încă o modalitatea de a cumpăra bilete pentru concertele din club. Așadar, cei care vor să își achiziționeze bilete pentru a participa la super spectacolele oferite de Dr. Kucho din 22 martie și Antonia, din 29 martie o pot face atât din club cât și din magazinele MobiStar Vodafone din județ.

Oferta pentru cele două concerte este una cu totul specială întrucât, cei care decid să cumpere biletele din magazinele MobiStar sau din club la numărul de telefon 0737.647. 884 o vor face la preț redus. Dacă în ziua concertului biletul costă 30 de lei, cei care le vor cumpăra din timp vor plăti doar 15 lei.

În 22 martie, „Regele indiscutabil al muzicii House Spaniole”, Dr. Kucho vine în Alba Iulia pentru a se asigura că și românii au sânge latin și știu să se distreze cu adevărat.

Cei care nu au putut participa la concertul Antoniei de anul trecut sau cei care doresc să o revadă vor avea acestă ocazie în data de 29 martie, când frumoasa interpretă va concerta la Club Stage.

Biletele pentru concertele Dr. Kucho și Antonia au fost puse în vânzare încă din data de 1 martie și pot fi cumpărate atât din Club Stage cât și și din magazinele MobiStar din Alba Iulia, Blaj, Sebeș și Ocna Mureș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax