|

VIDEO: Dragnea i-a spus lui Damian ”să aibă răbdare”. Scandalul excluderilor din PSD Alba se prelungește pe durată nedeterminată

primar ciugud gheorghe damianSituația incertă cu privire la excluderea din PSD a lui Gheorghe Damian se prelungește. Primarul din Ciugud s-a întâlnit cu președintele PSD Liviu Dragnea, care i-a spus ”să aibă răbdare”.

”Așa cum v-am mai explicat, eu am contestat decizia colegilor mei, pe care eu am considerat-o nestatutară dar mai ales nedemocratică. Vreau să vă spun că decizia de excludere a mea trebuie luată de Biroul Executiv Național și că chiar am încredere în decizia pe care o vor lua colegii la nivel național. Aștept și eu cu nerăbdare. Am depus o contestație și aici, n-am primit încă decizia comisiei de integritate, între timp am depus și la București. Sigur se va lua o decizie la următorul Comitet Executiv Național” a spus Damian.

Acesta a făcut aluzie la declarațiile președintelui interimar al organizației județene, Ioan Dîrzu, care într-o conferință de presă s-a referit la ”familia PSD”.

”Eu sunt un om de la țară și sunt primarul unei comune și știu ce înseamnă familie. Știu că din familie nu poți fi dat afară așa, pe ușa din dos… nici noaptea târziu. Știu că, întotdeauna în familie, indiferent cât ai greșit, ești chemat acolo la masă și se dezbat subiectele, ți se dă dreptul la apărare (…) nicidecum nu se face așa ceva. Eu am încredere în această familie, dar vreau să fie condusă după principii sănătoase; să se bazeze pe sinceritate, pe respect și mai ales pe performanță” a adăugat Damian.

Primarul a confirmat și o întâlnire la București cu Liviu Dragnea, cu prilejul adunării Asociației primarilor, însă a spus că nu a reușit să se mai întâlnească cu președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, pe care a încercat să îl sune și căruia i-a dat și mesaje, însă nu i-a răspuns.

Dragnea i-a spus lui Damian ”să aibă răbdare”. Întârzierea cu care se ia o decizie definitivă este neobișnuită și poate fi pusă pe seama intenției conducerii centrale de a evita complicarea situației în organizația județeană.

Gheorghe Damian are imaginea unui primar foarte eficient și capabil, reprezentând o ”piesă grea” în angrenajul administrativ destul de șubred al PSD Alba care deține doar 13 fotolii de primar din cele 78 existente la nivelul județului. Pe de altă parte, partidul pare a nu avea alternativă la Ioan Dîrzu pentru conducerea filialei, de unde și modul ezitant în care este tratat de către organizația centrală, conflictul dintre cei doi. Reamintim că la pachet cu Gheorghe Damian, din PSD Alba a fost exclus unul dintre cei mai vechi membri de partid, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Ioan Florea. De asemenea, senatorul Daniel Breaz a primit un avertisment, ceea ce indică faptul că problemele ar putea fi mult mai adânci și că ar fi vorba de un conflict între tabere mai degrabă decât unul între persoane.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=551841avatar Publicat de pe 6 martie 2017 şi actualizat pe 6 martie 2017.
Publicat în EVENIMENT, GALERIE FOTO - VIDEO, POLITICA, Video.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “VIDEO: Dragnea i-a spus lui Damian ”să aibă răbdare”. Scandalul excluderilor din PSD Alba se prelungește pe durată nedeterminată”

  1. Dezamagitul
    avatar

    Ce mai „coace” darzu oare? Ce le-a relatat celor de la centru de se tot invart in jurul cozii. Ma incearca o dezamagire. Pacat, ca nu stiu sa aprecieze un lider adevarat. Dl. Dragnea a fost informat prost de „aghiotanti”.

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...
  • Tara lui Papura Voda: Tristul adevar!
  • pop adrian: BRAVO!!!! TOTI SUNT PSD cu siguranta.
  • Dan: Nu zice nimeni ca nu trebuie, dar spre schit sunt parcari goale, jmecherii insa nu pot merge 20-30 de metri pe...

Adăugate recent

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI