Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Alba Iulia pedalează cu bucurie la cea de-a V-a ediție Skirt Bike, cea mai chic paradă a bicicletelor. Vezi TRASEUL

Publicat

skirt bike 2017Duminică, 9 iulie, Alba Iulia pedalează cu bucurie la cea de-a V-a ediție Skirt Bike, cea mai chic paradă cu biciclete conduse de fete cochete și băieți cool. Tema evenimentului din acest an este „bucuria”, iar un accesoriu obligatoriu tuturor participanților va fi „zâmbetul”. Cei care vor veni la paradă sunt încurajați să își decoreze bicicletele cât mai vesel, cu flori, baloane și panglici multicolore, pentru un eveniment cât mai colorat. Fiecare bicicletă va primi un număr care va avea și un spațiu unde se va nota un motiv de bucurie. La finalul traseului, pe participanți îi așteaptă o tombolă cu premii numeroase, marea surpriză fiind chiar o bicicletă Pegas.

„Vă invităm să pedalăm împreună la cea de a V-a ediție Skirt Bike Alba Iulia. Iar în acest an, pedalăm cu bucurie. Da, chiar aceasta este tema: bucuria! Pentru că plimbarea cu bicicleta, faptul că suntem elegante și aranjate chiar și atunci când suntem pe două roți și frumoasa cetate în care vom pedala sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să fim bucuroși. Ne dorim un eveniment cât mai colorat, așadar încurajăm pe cei care vor veni la paradă să își decoreze bicicletele cât mai vesel. Dar pe lângă flori, baloane și panglici multicolore, va mai fi un accesoriu obligatoriu tuturor participanților: zâmbetul! Fiecare bicicletă va primi un număr care va avea și un spațiu unde se va nota un motiv de bucurie”, au transmis organizatorii.

Punctul de întâlnire este Esplanada Catedralei Romano-Catolice „Sf. Mihail”, duminică, 9 iulie, ora 17:00.

harta skirt bike 2017Traseul din acest an are 6 kilometri și, așa cum unul dintre cei mai tineri participanți a spus, „are formă de o baghetă cu stea magică în vârf”. Participanții vor pedala așadar pe traseul Esplanada Catedralei Romano-Catolice “Sf. Mihail” – trecere prin Poarta a IV-a și a V-a – ieșire prin Poata a VI-a în zona Arhivelor Naționale – intrare în șanțurile cetății în dreptul Arhivelor Naționale – Latura de Vest (Aleea Sf. Capistrano) – Latura de Nord (Grădina Romană) – Latura de Est (trecere pe sub podul de la Poarta a III-a) – Latura de Sud – regrupare în Latura de Vest – ieșire din șanțurile cetății spre Arhivele Naționale – Casa de Cultură a Sindicatelor – pista de biciclete de pe bd-ul. 1 Decembrie 1918 – intersecție cu str. Cloșca (în dreptul Hotelului Cetate) – str. Cloșca – bd. Revoluției (urmărind sensul giratoriu) – bd. Transilvaniei (urmărind sensul giratoriu) – pista de biciclete bd. Transilvaniei – pasaj bdul. 1 Decembrie 1918 – Parcul Unirii – Piața Tricolorului – str. N. Iorga – str. Păcii – Framm’s.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii recomandă tuturor celor prezenți să păstreze traseul propus, să mențină un grup cât mai compact și să respecte regulile de circulație. Copiii sunt încurajați să poarte cască și echipament de protecție, iar părinții să îi aibă mereu sub supraveghere, pentru a evita orice accident neplăcut.

La finalul traseului, pe participanți îi așteaptă o tombolă cu premii numeroase, marea surpriză fiind chiar o bicicletă Pegas. Participarea la tombolă se face pe baza numărului fiecărei biciclete.

Skirt Bike Alba Iulia este un eveniment organizat de către voluntari pentru a promova mișcarea și orașul Alba Iulia.

Pregătește-ți bicicleta și vino să arătăm tuturora că în Alba Iulia fetele sunt frumoase, sportive și zâmbitoare!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax