Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Concert al Orchestrei de Cameră „Augustin Bena”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Invitat, dirijorul Cosmin Morariu

Publicat

Afis martie 2016 La Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia va avea loc duminică, 20 martie, începând cu ora 19.00, cel de-al doilea concert al Stagiunii Orchestrei de cameră „Augustin Bena”.

Orchestra de cameră Augustin Bena este compartiment în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba și a luat ființă în luna iunie 2013. Orchestra are ca obiective diversificarea ofertei culturale a instituției nostre, promovarea tinerilor muzicieni din România și promovarea muzicii culte europene și a lucrărilor unor importanți compozitori. Activitatea orchestrei de cameră este coordonată de muzicianul Dan Liviu Cernat iar concertul de debut a avut loc în luna octombrie a anului 2012 în cadrul proiectului Zilele Augustin Bena. 

Orchestra de cameră reunește și de această dată 15 muzicieni care vor interpreta lucrări ale compozitorilor W. A. Mozart, E. Elgar, S. Barber și B. Britten.

La pupitrul dirijoral se va afla invitatul Centrului de Cultură Augustin Bena Alba, dirijorul Cosmin Morariu. 

Cosmin Morariu este muzician la Filarmonica de Stat „Moldova” din Iași și a avut de-a lungul timpului numeroase colaborări în țară și în străinătate. El este absolvent de artă dirijorală la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca și doctorand al Universității de Arte „George Enescu” din Iași.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură Augustin Bena Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax