Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ, la Alba Iulia: Global Bubble Parade. Turul Cetăţii, într-o paradă veselă a baloanelor de săpun

Publicat

bubble parade Duminică, 28 mai, de la ora 17.00, sunteţi invitaţi în fața Cinematografului Dacia, pentru “a scoate în stradă fericirea, într-o paradă a baloanelor de săpun”. Este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Alba Iulia.

Municipiul Alba Iulia continuă să promoveze ideile frumoase care se asortează cu sufletul locuitorilor urbei. În peste 70 de orașe din toate colțurile lumii (Beijing, Amsterdam, Munich, Londra, Copenhaga, Barcelona, Rio de Janeiro, Chicago, Cape Town, Buenos Aires ș.a.) se organizează un eveniment vesel care aduce oamenii împreună și le aduce aminte că a zâmbi și a gândi pozitiv este drumul pe care trebuie să mergem în fiecare zi și nu destinația finală la care trebuie să ajungem.

Global Bubble Parade este o mișcare internațională, aflată la a treia ediție, care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun. Menită să promoveze diversitatea și interacțiunea pozitivă în cadrul comunităților, Global Bubble Parade este gândită și răspândită de 100happydays Foundation.

Ce se întâmplă concret? Cât mai mulți oameni frumoși la suflet și veseli în atitudine se vor aduna într-o paradă a bucuriei unde se vor sufla mii și mii de baloane de săpun. Se va parcurge un traseu de aproximativ 30 de minute (Cinema Dacia – Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății) care va culmina cu activități de entertainment în Piața Cetății, menite să aducă multe, multe zâmbete și bucurie.

Cu această ocazie, peste 400 de copii de la grădinițele și școlile din oraș ne vor aduce aminte cât de simplu e să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară. “Vă invităm să vedeți fericirea prin ochi de copil în cadrul unei expoziții informale de desene, ce va fi realizată în Piața Cetății!”, transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax