Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Seară de colinde la biserica din Totoi, organizată de fiii satului. Invitaţi, colindători din localităţile învecinate

Publicat

brad craciun decoratiuni globuri Fiii satului Totoi organizează duminică, 18 decembrie, începând cu ora 16.00, o seară specială de colinde care va avea loc la Biserica ”Sf. Apostol Andrei” din localitate.

Vor fi vestitori de excepție, printre care: Oana Bozga Pintea, Cornelia Goția, Grupul de Misiune al Arhiepiscopiei Alba Iulia, alături de un invitat surpriză, fiu al satului. Cântul păstorilor va fi întregit de câteva grupuri de colindători din localitățile Cetea, Cricău și Limba, coordonate de către preoții care le vor însoți.

“Chiar dacă localitatea Totoi nu beneficiază de un cămin cultural pentru a organiza astfel de evenimente, fără sprijinul administrației locale, tinerii din sat au decis să ia inițiativa deoarece își doresc să renască spiritual și să ducă mai departe tradiții și obiceiuri locale, astfel că vor în perioada următoare vor mai fi organizate și alte evenimente specifice sărbătorilor”, transmit organizatorii.

După recitalul de colinde, tinerii vă invită la plăcinte, ceai și vin cald, daruri din zestrea comunității, îndemnându-vă ca împreună să fim părtași la bucuria din Betleem, cântând: „Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu, pe pământ pace, între oameni bunăvoire !”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gheorghe Lazea

    vineri, 16.12.2016 at 20:05

    Parintele din localitate este Protopop de alba el poate invita toti preoti din protopopiat fara ca cineva sa refuze.( deci sisi permite ) Iar in ceea ce priveste ,, Chiar dacă localitatea Totoi nu beneficiază de un cămin cultural pentru a organiza astfel de evenimente, fără sprijinul administrației locale,, sa spuna parintele cati bani au fost alocati de catre consiliul local Santimbru in ani in care a fost preot in satul Totoi ?( daca a primit si daca a primit sa defalce sumele pe ani )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax