Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Show chinologic și picnic pentru metiși la RYMA. Ia-ți patrupedul și vino în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Festivalul „Play for May” desfășurat la spațiile RYMA din Alba Iulia a inclus și un eveniment dedicat iubitorilor de patrupede. Duminică, de la ora 11.00, albaiulienii au fost invitați la un show chinologic și picnic pentru metiși organizat în Șanțurile Cetății unde, alături de varietatea de rase de câini, au fost îmbiați și cu plăcinte calde, clătite delicioase şi mâncare la ceaun. Nici patrupedele nu au plecat flămânde de la RYMA. Organizatorii le-au pregătit un bufet suedez care i-au făcut să se lingă pe lăbuțe.

„Aflat la a 6-a ediție și devenit tradiţional în cadrul Festivalului Play for May, evenimentul se dorește o variantă inovativă de socializare în aer liber, o formă nouă de a petrece timpul liber împreună cu întreaga familie, dar și o recunoaștere a fiecărei rase de câini și a combinațiilor dintre ele.

Duminica este dedicată atât cățeilor de rasă, cât și metișilor împreună cu stăpânii lor, bineînţeles! Se vor organiza concursuri de Miss și Mister Metis și concursuri de abilități, cu premii în mâncare pentru căței, medicamente și accesorii. Dr. veterinar Traian Boțoiu va face consultații gratuite la fața locului pe toată durata evenimentului și nici un câine nu va pleca acasă flămând! Pentru părinți și copii vom avea mâncare la ceaun, plăcinte și clătite delicioase, iar pentru căței vom avea bufet suedez cu mâncare de la sponsori”, au transmis organizatorii.

Deși programat inițial pentru ora 15.00, show-ul chinologic a fost reprogramat pentru ora 11.00, când temperaturile de afară nu sunt atât de ridicate. Intrarea la eveniment a fost liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: WEEKEND plin în ALBA! Aflați ce evenimente din județ nu trebuie să le ratați: concerte, târguri, lansări de carte, festivaluri și expoziții | Alba24

  2. Bogdan

    luni, 13.05.2013 at 00:29

    Si totusi… Unde sunt metisii? Sau… Stiti ce inseamna un caine metis?[

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax