Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Stilista Adina Buzatu vine cu cele mai „hot” trenduri din moda masculină, la Feeric Fashion Days de la Alba Iulia. Se anunţă o surpriză de proporţie

Publicat

Duminică seara, începând cu ora 21.00, la Poarta a III-a a Cetăţii, Adina Buzatu aduce în atenţia albaiulienilor, dar şi a turiştilor, bloggerilor de modă şi designerilor o prezentare cu cele mai „hot” trenduri din moda masculină lansate în ultimele săptămâni la cele mai importante târguri de profil din Europa. Stilista vine la Feeric Fashion Days de la Alba Iulia cu prezentarea TRENDS by Adina Buzatu.

Aşa cum obişnuieşte an de an, stilista a mers şi în această vară la Firenze pentru a participa la târgul Pitti Uomo, iar mai apoi a plecat în Franţa pentru a participa la târgul Tranoi Homme desfăşurat la Palais de la Bourse.

La Paris, Adina Buzatu a făcut un adevărat tur de forţă pentru a marca toate întâlnirile pe care le avea programate astfel încât să poată ajunge în România la timp pentru prezentarea TRENDS by Adina Buzatu pe care o va susţine duminică seara, începând cu ora 21.00 pe pasarela de la Poarta a III-a a Cetăţii de la Alba Iulia.

VEZI AICI PROGRAMUL DE LA FEERIC FASHION DAYS LA ALBA IULIA

Alături de Adina Buzatu vor mai avea prezentări Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Anca Stănilă, Anamaria Şut şi Lany’s.

Stilista promite să aducă duminică seara pe podiumul festivalului de modă Feeric Fashion Days cele mai „hot” trenduri din moda masculină, care au fost lansate în ultimele săptămâni la cele mai importante târguri de profil din Europa.

“Abia aştept să aduc în România superbele colecţii pe care le-am văzut atât în Italia cât şi în Franţa. Până atunci însă pregătesc o mare surpriză pentru prezentarea de duminică aşa că îi invit pe locuitorii din Alba Iulia să vină să vadă prezentarea TRENDS by Adina Buzatu”, a spus stilista Adina Buzatu.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax