Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: “Trubadurii” TCHA-BADJO în concert la Alba Iulia. Cinci interpreţi prezintă muzică tradiţională din repertoriul internaţional

Publicat

YouTube video

De la Costa Rica la Buenos Aires, Rio de Janeiro, Bruxelles, Amsterdam, Berlin și Praga sosesc la Alba Iulia pentru a susține un concert inedit de muzică vocal-instrumentală cinci instrumentiști talentați, care vor prezenta albaiulienilor o parte din repertoriul internațional de muzică tradițională pe care și l-au însușit de-a lungul timpului în lumea întreagă.

În perioada 31 august – 1 septembrie, Primăria Municipiului Alba Iulia organizează concertul “trubadurilor” TCHA-BADJO.

Interpreţii vor împrumuta câte ceva și din tradițiile muzicale ale locului pe care le vor prezenta lumii întregi în cadrul viitoarelor turnee. TCHA-BADJO va veni la Alba Iulia într-o formulă de cvintet Charles Fréchette – chitară, Damien Levasseur – chitară, Jean Russell – contrabas, Coline Rigot – vioară, Michael Cotnoir – chitară.

Dacă doriți să îi vedeți și să vă bucurați de muzica lor, sunteţi aşteptaţi duminică, 31 august la Framm’s, unde vor susține primul concert.

Luni, 1 septembrie în fața Porții a IV-a a Cetății Alba Carolina, vor concerta în aer liber pentru a-și promova repertoriul în fața trecătorilor.

Repertoriul TCHA-BADJO cuprinde și Hora mărțișorului compusă de către Grigoraș Dinicu, piesă pe care aceștia au interpretat-o cu virtuozitate la Peru.

Intrarea este liberă, iar buna dispoziție garantată, transmit organizatorii.

Proiectele CITYLOGO și GASTRONOMIC CITIES, finanţate de către Comisia Europeană prin Programul URBACT II în cadrul căruia Municipiul Alba Iulia este partener alături de alte oraşe europene, susţin concertul TCHA-BADJO  organizat în premieră în Alba Iulia. Printre obiectivele proiectelor se numără şi creşterea vizibilităţii oraşului Alba Iulia la nivel naţional şi internaţional ca destinaţie atractivă pentru turişti şi investitori.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax