Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Duo Joncol – recital de chitară clasică şi cursuri de măiestrie, la Alba Iulia

Publicat

În zilele de 9 şi 10 aprilie, la Alba Iulia vor avea loc evenimente speciale. Doi artişti recunoscuţi mondial în domeniul chitarei clasice, Britta Schmitt (Germania) şi Carles Guisado (Spania), formând grupul Duo Joncol vor susţine un recital de chitară clasică în data de 9 aprilie, ora 19.00, la sediul Teatrului de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia, iar intrarea este liberă.

Totodată, cei doi vor susţine Cursuri de măiestrie în chitară clasică care se vor desfăşura la sediul Asociaţiei „Cultur’Art” din str. Regina Maria nr. 5 (vizavi de Centrul de cultură „Augustin Bena”), în data de 10 aprilie, ora 12.00. Acestea sunt deschise publicului interesat, intrarea fiind liberă pentru cei care asistă pasiv.

Evenimentul reprezintă debutul unei serii de recitaluri şi cursuri de măiestrie ce se vor desfăşura pe parcursul anului 2011, organizate de către Asociaţia „Cultur’Art”, în special pentru tinerii care studiază chitara.

Concertul este organizat de Asociaţia „Cultur’Art” din Alba Iulia, împreună cu partenerii Consiliul Judeţean Alba şi Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax