Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

După Facebook, ANAF are cont de Twitter. Cum comunică Fiscul pe internet

Publicat

anaf twitter Activitatea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) poate fi urmărită și pe pagina/contul de Twitter @anafromania, unde vor fi postate anunțurile și comunicatele de presă, anunță instituția printr-un comunicat.

Potrivit documentului, informatii despre activitatea ANAF sunt disponibile și pe pagina de Facebook: Agenția Națională de Administrare Fiscală — ANAF unde, în fiecare zi de miercuri, sunt organizate sesiuni de îndrumare și asistență a contribuabililor pe teme de fiscalitate.

Șeful Fiscului, Gelu Ștefan Diaconu, a anunțat miercuri că i-a propus premierului Victor Ponta o formulă de reorganizare a ANAF după modelul Fiscului american.

„Cine cunoaște cu adevărat ce înseamnă activitatea ANAF știe ca ANAF nu poate finaliza aceasta reformă din poziția de ruda săracă a MFP, aflata la discreția decizională a funcționarilor din minister”, a spus șeful Fiscului în postarea pe Facebook.

La rândul său, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri că reorganizarea ANAF, ca instituție de sine stătătoare, este normală și este bine să aibă mai multă independență.

În opinia acestuia, desemnarea celor din board-ul de conducere trebuie să se facă într-un mod transparent și pe criterii profesionale.

Premierul Victor Ponta a declarat, la începutul acestei săptămâni, că prin reorganizarea ANAF, ca instituție de sine stătătoare, se intenționează implementarea unui model pe care îl folosesc SUA și țări europene — acela de „a avea un board al ANAF numit de către Guvern, Parlament, președinte, cu un tip de stabilitate care să asigure implementarea politicilor bugetare”.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax