Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

După patru ani de aşteptare, locuitorii din Ocna Mureş vor avea un nou supermarket. JOI se deschide oficial magazinul „Profi”

Publicat

La aproape patru ani de la surparea supermarketului “Plus” de la Ocna Mureş, în urma prăbuşirii de teren din zona lacurilor de sare, joi, 28 august va avea loc deschideera oficială a unui nou supermarket-ului „Profi”. Magazinul se află pe strada Nicolae Iorga nr. 31, în clădirea “telefoanelor”, aparţinând Romtelecom. Potrivit primarului din Ocna Mureş, Silviu Vinţeler pentru cel de-al doilea supermarket care ar urma să fie deschis, „Penny”, încă nu au fost aprobate avizele de funcţionare. Începând de joi, de la ora 09.00, locuitorii din Ocna Mureş vor putea face cumpărături în noua locaţie.

Anul acesta, la Ocna Mureş au fost făcute angajări de companii care caută forţă de muncă în zonă. “Profi Rom Food” este una din companiişe care va oferi, de joi locuri demuncă la 20 de oameni. Noul supermarket va fi deschis pe strada Nicolae Iorga nr.31, într-o clădire închiriată de la Romtelecom, lângă sediul Poliţiei. Au fost angajaţi casieri, vânzători, recepţioneri marfă şi adjuncţi şef magazin.

În oraş ar urma să mai fie deschis un supermarket, în zona băilor sărate, însă potrivit primarului Silviu Vinţeler, compania mai trebuie să pună la punct anumite documente, pentru a primi avizul de funcţionare din partea administraţiei locale, pentru că nu se doreşte încă un accident nefericit, ca cel din 2010.

În 2010, a fost anul “catastrofei” de la Ocna Mureş. Atunci s-a produs surparea de teren pe o suprafaţă de 1.800 mp, ce a produs pagube estimate la aproximativ 6 milioane de euro, s-a închis şi UPSOM, combinatul de produse clorosodice la care erau angajaţi majoritatea locuitorilor. Atunci şi-au pierdut locurile de muncă aproximativ 1000 de oameni, care au fost nevoiţi să facă ulterior naveta în alte oraşe, ca Alba Iulia sau Turda, unde şi-au găsit serviciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax