Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

După patru mandate de primar la Aiud, Mihai Horațiu Josan nu mai candidează la alegerile locale din 2016. Vrea să fie deputat

Publicat

IMG_1037 Primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat la primărie și că este interesat de un post de deputat. Până la parlamentare, se înscrie pe listă şi pentru un post de consilier judeţean.

După patru mandate de primar și două de consilier local, Horațiu Josan consideră că este suficient de calificat pentru a prinde un post de deputat. Acesta a anunțat marți, la Alba Iulia, în cadrul unei conferințe PNL, că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar.

„Eu am considerat că patru mandate de primar și două de consilier, asta însemnând 24 de ani de administrație publică locală au fost suficienți ca experiență și doresc să candidez, deja mi-am depus candidatura, pentru o funcție de parlamentar, respectiv deputat în cadrul partidului”, a spus Mihai Horațiu Josan.

Până la alegerile generale, el va candida la alegerile locale pe lista pentru un post de consilier județean.

El a mai spus că încă nu s-a stabilit deocamdată candidatul PNL-ului pentru Primăria Aiud, dar că sunt patru nume care au intrat în cursa internă pentru a a obține candidatura. Este vorba despre Alin Florea și Ștefan Rodean, care sunt propuși din partea „vechiului” PNL, iar, de cealaltă parte, din partea fostului PDL, sunt propuși Oana Badea și Aurel Fleșer.

Din cei patru, doar unul va rămâne în luptă împotriva candidatului PSD care, potrivit lui Horațiu Josan, va fi Liviu Rusu. Candidatul final va fi anunțat până la sfârșitul anului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Popa

    marți, 03.11.2015 at 19:29

    Numa asi unu mai breaz ca altu, de realizari ce sa mai spun…dracu sa va ia

  2. Alex

    sâmbătă, 07.11.2015 at 23:06

    Poate candideaza la europarlamentare, sau, si mai bine, pentru parlamentul din Indonezia. Cu cat mai departe, cu atat mai bine!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax